Drage koleginice i kolege, 

Molimo vas da se putem ovog linka prijavite za polaganje DRUGOG kolokvijuma iz predmeta Menadžment tehnologije i razvoja koji će se održati u drugoj kolokvijumskoj nedelji od 7. do 12. juna (raspored kolokvijuma biće objavljen nakon prijave kolokvijuma). Kolokvijumi nisu međusobno uslovljeni i možete izaći na drugi bez obzira na rezultate prvog kolokvijuma. Podsećamo vas i na zvanične instrukcije date na sajtu fakulteta. 

 

Prijava za kolokvijum biće otvorena do utorka, 2. juna u 23.59, stoga vas molimo da se za kolokvijum prijavljujete samo ako ste sigurni da ćete pristupiti polaganju, kako bismo mogli da ispoštujemo sve predviđene mere prevencije. Samo studenti koji se prijave putem forme moći će da pristupe polaganju kolokvijuma. Prijava se automatski zatvara 3. juna u ponoć i spisak će odmah biti prosleđen službama koje prave raspored polaganja kolokvijuma, te naknadne prijave neće biti moguće. 

Ukoliko ne možete pristupiti svom nalogu putem Microsoft Teams platforme obratite se Milici Jovanović slanjem mejla na adresu milica.jovanovic@fon.bg.ac.rs.