Članovi

aleksa marković

Ćao ćao, ja sam jedan od osnivača UpCast-a. Zanima me blockchain tehnologija, web bezbednost i još ponešto.
Slobodno vreme volim da provodim u udobnosti svoje stolice. Plus veliki sam ljubitelj video igara!

Aleksandar Krstić

Pozdrav ljudi, jedan sam od osnivača UpCast-a, YouTube kanala i podcasta. Zainteresovan za preduzetništvo, razvoj poslovanja i storytelling kroz kreiranje video sadržaja.

anđela antić

Zdravo svima, trenutno sam zainteresovana za marketing i HR, dve oblasti u kojima se najviše pronalazim i kojima bih volela da se bavim u budućnosti. U slobodno vreme volim da čitam i gledam razne dokumentarce, serije i izmedju ostalog videe vezane za lični razvoj. Što se tiče hobija, fitnes zauzima prvo mesto!

anđela žikić

Veliki zaljubljenik u putovanja, lični razvoj, fotografiju, modu, digitalni marketing, preduzetništvo i event planning. Slobodno vreme volim da investiram u slušanje podcasta, gledanje youtube tutoriala i connectovanje sa prijateljima.

Đurđina veljković

Ponosni učesnik Sajma učeničkih kompanija 2018. godine. Veliki zaljubljenik u mačke, knjige i psihologiju. Agata Kristi joj je životni idol. U slobodno vreme piše priče na srpskom i engleskom jeziku.

Ivan popović

Pozdrav svima, neki me znaju pod pseudonimom “Popz“, neki pod “Princ“, ali svi znaju da su mi muzika i video produkcija dve najveće strasti. Pored toga zainteresovan sam za back-end, graficki dizajn i IoT. Volim da upoznajem zanimljive ljude, družim se i radim sa njima.

Ivana Petronijević

Zdravo svima! Uživam da istražujem i da učim nove stvari tako da se i moja interesovanja često razlikuju. Trenutno me najviše interesuje preduzetništvo, marketing, rad sa ljudima i razmenjivanje ideja.

jovana šljivić

Volim da čitam i pišem recenzije knjiga. Zainteresovana sam za tehnološko preduzetništvo u funkciji održivog rasta i razvoja i mogućnost njegove primene u javnim preduzećima. Inspiriše me rad u timu i radujem se svim budućim izazovima.

luka broćić

Ćao svima, zainteresovan sam za biznis i preduzetništvo. U slobodno vreme volim da šetam, čitam knjige i slušam muziku.

marijana maksimović

Pozdrav svima! Obožavam mačke, self-development knjige i umetnost, a trenutno se bavim web developmentom i dizajnom, što radim i ovde, u CTM-u. Volela bih jednog dana da osnujem svoj startup

miloš mihajlija

Ćao svima, zainteresovan za sve vezano uz biznis i tehnologije. Orjentisan na business development. Volim da rešavam probleme. Prepun svih zanimljvih i nebitnih činjenica.

Alumni

marko dimitrijević

Zdravo ja sam Marko Dimitrijević, jedan od osnivača UpCast-a. ali me svi zovu Džimi. Član sam studentske organizacije AIESEC. Moj hobi je vizuelni dizajn, a time se bavim i u CTM-u.

Nina ukropina

Saradnik u Centru za tehnološki menadžment FON-a. Tokom 2018. godine bila sam polaznik letnje škole na Bocconi Univerzitetu u Milanu iz oblasti menadžmenta inovacija i preduzetništva. Zainteresovana sam za teorijsko i praktično izučavanje sledećih oblasti: održivi razvoj, menadžment inovacija i tehnološko preduzetništvo.

Petar Lukovac

Zdravo svima, ja sam jedan od osnivača UpCast-a, zainteresovan sam za mnogo različitih oblasti, ali odlučan da ih i isprobam kako bih otkrio ono što me zaista fascinira i čemu bih mogao da se posvetim. Trenutno upoznajem Startup svet i čekam trenutak da sa pravom ekipom pokrenem nešto novo i interesantno.

srđan stojadinović

Član jednog startap tima PetGuards, koji je potekao na fakultetu. Zaljubljenik u knjige, preduzetništvo, putovanja i digitalni marketing, kojim se bavi od prve godine fakulteta.