Članovi

aleksa marković

Ćao ćao, ja sam jedan od osnivača UpCast-a. Zanima me blockchain tehnologija, web bezbednost i još ponešto.
Slobodno vreme volim da provodim u udobnosti svoje stolice. Plus veliki sam ljubitelj video igara!

Aleksandar Krstić

Pozdrav ljudi, jedan sam od osnivača UpCast-a, YouTube kanala i podcasta. Zainteresovan za preduzetništvo, razvoj poslovanja i storytelling kroz kreiranje video sadržaja.

anđela antić

Zdravo svima, trenutno sam zainteresovana za marketing i HR, dve oblasti u kojima se najviše pronalazim i kojima bih volela da se bavim u budućnosti. U slobodno vreme volim da čitam i gledam razne dokumentarce, serije i izmedju ostalog videe vezane za lični razvoj. Što se tiče hobija, fitnes zauzima prvo mesto!

anđela žikić

Veliki zaljubljenik u putovanja, lični razvoj, fotografiju, modu, digitalni marketing, preduzetništvo i event planning. Slobodno vreme volim da investiram u slušanje podcasta, gledanje youtube tutoriala i connectovanje sa prijateljima.

Đurđina veljković

Ponosni učesnik Sajma učeničkih kompanija 2018. godine. Veliki zaljubljenik u mačke, knjige i psihologiju. Agata Kristi joj je životni idol. U slobodno vreme piše priče na srpskom i engleskom jeziku.

Ivan popović

Pozdrav svima, neki me znaju pod pseudonimom “Popz“, neki pod “Princ“, ali svi znaju da su mi muzika i video produkcija dve najveće strasti. Pored toga zainteresovan sam za back-end, graficki dizajn i IoT. Volim da upoznajem zanimljive ljude, družim se i radim sa njima.

Ivana Petronijević

Zdravo svima! Uživam da istražujem i da učim nove stvari tako da se i moja interesovanja često razlikuju. Trenutno me najviše interesuje preduzetništvo, marketing, rad sa ljudima i razmenjivanje ideja.

jovana šljivić

Volim da čitam i pišem recenzije knjiga. Zainteresovana sam za tehnološko preduzetništvo u funkciji održivog rasta i razvoja i mogućnost njegove primene u javnim preduzećima. Inspiriše me rad u timu i radujem se svim budućim izazovima.

luka broćić

Ćao svima, zainteresovan sam za biznis i preduzetništvo. U slobodno vreme volim da šetam, čitam knjige i slušam muziku.

marijana maksimović

Pozdrav svima! Obožavam mačke, self-development knjige i umetnost, a trenutno se bavim web developmentom i dizajnom, što radim i ovde, u CTM-u. Volela bih jednog dana da osnujem svoj startup

miloš mihajlija

Ćao svima, zainteresovan za sve vezano uz biznis i tehnologije. Orjentisan na business development. Volim da rešavam probleme. Prepun svih zanimljvih i nebitnih činjenica.

Filip bakračlić

Zdravo svima! Veoma sam zainteresovan za blockchain tehnologiju i mogućnosti njene primene u različitim oblastima. Uvek sam raspoložen za rad u timu i spreman da naučim nešto novo i steknem nova iskustva.

PETAR VITKOVIĆ

Sebe smatra istinskim helenofilom koji živi pod mantrom homo universalis. Veoma je ambiciozan, radoznao i kreativan. Interesuju ga marketing, humanistika i finansije. Kaže: „Imam ideju, hajde da započnemo biznis” bar tri puta dnevno.

VIKTORIJA BARIŠIĆ

Želim da učim i napredujem u oblasti IT-a i marketinga. Uživam u pisanju, jer mi dozvoljava da pobjegnem od svakodnevice, a prija mi i pisanje eseja i kodova. Osim toga, usrećuje me umjetnost i druženje, pa sam godinama bila član hora, dramske i folklorne sekcije. Volim biti okružena uspješnim ljudima od kojih mogu učiti. Smatram da su oni dokaz da se snovi ostvaruju onima koji neumorno rade za njih.

Alumni

marko dimitrijević

Zdravo ja sam Marko Dimitrijević, jedan od osnivača UpCast-a. ali me svi zovu Džimi. Član sam studentske organizacije AIESEC. Moj hobi je vizuelni dizajn, a time se bavim i u CTM-u.

Nina ukropina

Saradnik u Centru za tehnološki menadžment FON-a. Tokom 2018. godine bila sam polaznik letnje škole na Bocconi Univerzitetu u Milanu iz oblasti menadžmenta inovacija i preduzetništva. Zainteresovana sam za teorijsko i praktično izučavanje sledećih oblasti: održivi razvoj, menadžment inovacija i tehnološko preduzetništvo.

Petar Lukovac

Zdravo svima, ja sam jedan od osnivača UpCast-a, zainteresovan sam za mnogo različitih oblasti, ali odlučan da ih i isprobam kako bih otkrio ono što me zaista fascinira i čemu bih mogao da se posvetim. Trenutno upoznajem Startup svet i čekam trenutak da sa pravom ekipom pokrenem nešto novo i interesantno.

srđan stojadinović

Član jednog startap tima PetGuards, koji je potekao na fakultetu. Zaljubljenik u knjige, preduzetništvo, putovanja i digitalni marketing, kojim se bavi od prve godine fakulteta.